img-20150618-wa0006

Creatief Retraite Weekend 1: Lente 2015

Posted on Posted in creatief retraite weekend

Het eerste Creatieve Retraite Weekend door Creative || Delighters! Dit weekend vond plaats van 29 t/m 21 mei op camping De Ossenberg in Veenendaal. Met onze maag vol en onze geest trappelend om onze creativiteit te verkennen, spelen we een spel om elkaar beter te leren kennen. Nadat iedereen kort iets over zichzelf heeft verteld, maken we alleen een creatief werk dat het beste weergeeft welke indruk de we hebben van een andere deelnemer.

Maar oh! De regen! Het nederlandse weer trakteert ons op een verontrustende hoeveelheid water uit de hemel. Het is een beetje té gezellig in onze bungalow en hut. Hoe dan ook, we maken toch mooie creatieve werken en presenteren deze aan het einde van de dag. Gedichten worden geschreven, verhalen komen tot leven, een liedje ontstaat uit het niets, en tekeningen en schilderingen bezaaien de tafel in korte tijd.

We genieten van een les yoga. Voor degenen die de regen durven te trotseren, vullen we de middag met een heerlijke boswandeling. Gebaseerd op de reacties in de evaluatie kunnen we alleen zeggen: jullie ook bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *