Onze Missie

Kernwaarden | Doel | Visie & Missie

Onze 3 kernwaarden

Groeien

Wij staan voor groei op persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk niveau. Graag helpen wij bij het verschaffen van een uitweg voor knelpunten. Creativiteit ontstaat op de grenzen van kaders en buiten de regels. Om te kunnen groeien zal er iets moeten worden losgelaten. Dat is een spannend avontuur, maar wij gaan met veel plezier mee met jou of jouw organisatie.

Inspireren

Wij willen anderen inspireren om verschillen te omarmen, de kaders los te laten, het geheel te beschouwen en niet alleen de bouwstenen. Wij willen anderen inspireren en motiveren. Want het creatief denken vergt een verandering in denken en communiceren. Het is hard werken en kan op tegenstand stuiten! Laat ons jou inspireren en wordt zelf een bron van inspiratie.

Genieten

Genieten kan iedereen, maar waarom doen we het niet altijd? Vanuit Creative Delighters willen wij iedereen de kans bieden om te genieten: van de natuur, lekker eten, het creëren van iets nieuws, de creatie van een ander, het uiten van jezelf en het leren van anderen. Even terug naar jezelf en wat voor jou belangrijk is. Wij faciliteren dit graag!

Liefde

Onze drie pijlers komen samen in liefde. Dit staat centraal in alles wat wij doen. Het is onze brandstof. Wij werken uit liefde voor onze wereld en alle mensen die daarin leven. Met onze activiteiten hopen we andere mensen te laten inzien hoeveel liefde zij in zich dragen en liefde te herkennen in anderen en de natuur. Uiteindelijk streven wij naar een wereld van openheid, begrip, wederzijdse acceptatie en harmonie.

n-3pn7ybe-s-ngDoel

Creative || Delighters is een organisatie met als doel om ruimte en tijd te creëren voor het faciliteren, stimuleren en het promoten van creatieve expressies. Dit omdat zoals onderstaande video illustreert, wij van mening zijn dat "Creativiteit een holistische vaardigheid is die dwars door alle gebieden van het leven snijdt".

 
Visie & Misie

Onze visie en missie zijn, net als onze achtergrond, gebaseerd op een synergie tussen het Oosten en het Westen. In lijn met de ideeën van de Perzische filosoof, Soefi-mysticus en dichter (Jalal ad-Din) Rumi, die meende dat in ieder van ons een artiest bevindt, zijn wij van mening dat in ieder van ons (individuen en organisaties) een diepere potentie bevindt waarvan wij geen weet hebben.

In overeenstemming met, de Westerse psycholoog en filosoof Carl Gustav Jung, die creativiteit zag als een handeling om orde te herstellen en om uitdrukking te geven aan iets wat nog niet bestaat, zijn wij ervan overtuigd dat creativiteit als hulpmiddel gebruikt kan worden om dichter tot de kernpotentie te komen van zowel individuen als organisaties.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Creative Thinking