Referenties

Verhalen van onze deelnemers

Retraites

“Het retraite weekend van september 2015 was onderdeel van een serie confronterende activiteiten waarin ik ben nagegaan of ik in staat was om volledig in contact te komen met mijn gevoelens, mijn ware zelf. Tijdens het retraite wilde ik mezelf meer openstellen en me minder zorgen maken. Ik heb bijvoorbeeld ook een schrijfcursus gevolgd om uit te vinden in hoeverre ik mezelf kon uiten zonder dicht te klappen en een evenement bezocht over het gebruik van je zintuigen.

2015-09-26-11-26-45

De mensen die ik destijds ontmoet heb waren geweldig. Het was een open, relaxte, en diverse kleine groep. Ik had veel persoonlijke ruimte wanneer ik daar behoefte aan had en de organisatoren hebben geweldig werk geleverd in het creëren van een positieve en levendige sfeer.

volleybal

Het was prettig en het retraite was een succesvolle toevoeging aan mijn zelfbewustzijn. Het retraite was geen serieuze, eenzame zoektocht. We aten en lachten samen als een groep. Ik was ook positief verbaasd toen ik de andere deelnemers beter leerde kennen. Zo is er een gezongen sprookje ten gehore gebracht en The Godfather op de accordeon gespeeld.

 En, als een bonus, heb ik ook geleerd dat je door één noot op een gitaar te spelen, een date kan scoren op het strand! Ik heb een fantastische tijd gehad en zou dit retraite anderen ook zeker aanraden. Het mooie is dat je een lang weekend vrij neemt en interessante individuen ontmoet met wie je het weekend tot een nog hoger niveau tilt. Hierin kan niets fout gaan en het is zeker de moeite waard het een keer te proberen.

img_0317

Johan Kraus

"Ik heb 2 keer meegedaan aan het creative weekend. Beide keren heb ik erg genoten. Je krijgt genoeg ruimte om je eigen gang te gaan en in alle rust te schrijven. Maar er zijn ook veel mogelijkheden om te delen en elkaar te inspireren. Juist de regelmaat van het schema zorgde voor een enorme rust bij mij. Ik kan het iedereen aanraden, ook mensen onder ons die geen groepsmensen zijn."

Michelle Steggerda

michelle

Workshops