Wat wij doen

"Wij creëren tijd en ruimte zodat jij aandacht kan besteden aan je creatieve zijde."
Consultancy & Coaching

Creativiteit is voor ons datgene wat gebruikt kan worden om te veranderen, te communiceren en te manifesteren. Dit met als doel de mens en zijn omgeving te verenigen. Wij delen daarom graag onze eigen kennis en die van onze partners om creatief denken in te zetten als een slimme oplossing op persoons- team- of bedrijfsniveau.  

Delight your senses

"Delight your senses" is de naam voor onze activiteiten waarin wij bewust onze deelnemers aanzetten tot het stimuleren van hun zintuigen en één of meer (jonge) artiesten een podium bieden. Wij geven vervolgens opdrachten waarbij proeven en dichten, emoties en muziek en/of het visueel maken van wat iemand wil, centraal staan. Tijdens een "Delight your senses"-activiteit combineren wij één of meerdere workshops tot een dagdeel vol inspiratie. Wij verzorgen de workshops vaak in samenwerking met een andere partij of organisatie. 

Wij organiseren retraites zodat jij een dag of weekend lang tijd kan besteden aan je favoriete creatieve hobby en/of tot jezelf kan komen in een rustige omgeving. Onze retraites zijn uniek: wij bieden een gevarieerd programma van workshops welke deelnemers naar keuze kunnen volgen terwijl er tegelijkertijd veel tijd is om individueel te werken. De workshops zijn afgestemd op de behoeften van onze deelnemers en bevatten zowel fysieke, bezinnende, als inspirerende elementen. De retraites vinden plaats op een rustgevende locatie met bij voorkeur veel natuur en ruimte om te bewegen. Drie keer per dag verzorgen wij een maaltijd. In het geval van een weekend omvat het retraite één of twee overnachtingen. 

Wat kan ik verwachten op een retraite?

Onderstaande programma geeft weer wat je kan verwachten op een tweedaagse retraite. 

Wij bieden workshops aan waarin deelnemers worden uitgedaagd zich op een creatieve manier uit te drukken, te ontdekken en te reflecteren. Een creatieve vorm is een verhaal, een toneelstuk, een tekening of schilderij, of een dans. De opdrachten stimuleren tot ontspanning, nadenken en nieuwe ideeën. Denk hierbij aan tot rust komen door gedachten te laten gaan, het bewuster gebruik van de zintuigen, "outside-of-the-box"-denken, en antwoorden op vragen als "Wie ben ik?" en "Wat wil ik veranderen?" Afgestemd op de doelgroep en gewenst thema bieden wij workshops ook op maat t.b.v. teambuilding of als bijzonder uitje. 

Het is niet het eindresultaat, maar de ervaring gedurende het creëren die voor ons het meest belangrijk is. Creativiteit staat voor ons centraal als hulpmiddel om tot inzichten te komen over jezelf en je omgeving.
Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen of heb je vragen?